Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Το ΕΣΡ δεν προστάτεψε ποτέ την Θώδη από τους τηλε-κανίβαλους

Ποιος ξεχνα τον Κατελη,τον Ταμπακη και τα υπολοιπα ''ταλεντα'' της Πανια η οποια στο βωμο της τηλεθεασης εξεφτελιζε πραγματικα τους δυσμοιρους προκαλωντας γελια στους συνενοχους ελληνες τηλεθεατες.Ποιος δε θυμαται τον προβληματικοτατο Καραμπετιαν στις εκπομπες με το Στρατακη.Τον Πετρο Μιχο στο σχολιασμο των αγωνων του Ολυμπιακου.Τωρα,νεο θυμα η Εφη Θωδη.
Αντιγραφω απο το troktiko

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ
Μέχρι τελικής πτώσης. Να την τρελάνουν τελείως και να εκμεταλλεύονται την κατάσταση της για λίγα νούμερα τηλεθέασης. Ακόμα και όταν είχε το πρόβλημα και ήταν εμφανές κανείς δεν σκέφθηκε να πει: stop! Ακόμα και ο Λάκης Λαζόπουλος την Τρίτη έκανε εκπομπή και είχε μέσα και την Έφη Θώδη! Λες και αυτή η γυναίκα ήταν το επίκεντρο της παγκόσμιας κρίσης. Πάρε τα αποτελέσματα και εσύ Λάκη και εσύ Θέμο και εσύ Μαρριέτα και εσύ Μικρούτσικε και εσύ Δρούζα και όλοι όσοι βγάλατε στην εκπομπή σας την Θώδη!Μιλάμε για το τελευταίο δίμηνο που η ...γυναίκα έλεγε ότι κάνει θαύματα. Και το ΕΣΡ δεν έκανε ποτέ τίποτα. Άχρηστοι στην δουλειά τους. Μόνο πρόστιμα βάζουν για κρυφές κάμερες και επειδή θίγεται κάποιος βουλευτής και προσφεύγει στους διορισμένους. Για τους άλλους όμως; Τους απροστάτευτους;Προσέξτε τι λέμε. Δεν είναι η αιτία τα κανάλια που μπήκε στο τρελάδικο. Όμως την εκμεταλλεύτηκαν. Δεν την βοήθησαν. Την άρμεξαν για την τηλεθέαση. Αυτονόητο είναι ότι έχει πρόβλημα για να μπήκε στην κλινική. Όμως από κάπου ξεχειλίζει το ποτήρι. Και όταν έκανε όλα τα χατίρια των καναλιών ήταν πια φανερό πως είχε παραδοθεί. Σε κάποιον ασθενή δεν του δίνεις για τροφή ένα από τα αίτια που μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση.

1 σχόλιο:

  1. "Ποιος δε θυμαται τον προβληματικοτατο Καραμπετιαν.... "δε το περίμενα από σένα ,τόσα μικροαστικά κατάλοιπα αυτοπροβολής... Ημαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή