Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ ΖΑΡΝΤΙΤΙΝΙΕΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ 35ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΗΣ...








Τον ξυλοδαρμό της από δύο αστυνομικούς καταγγέλλει 35χρονη γυναίκα, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, η οποία συνελήφθη όταν ενεργοποίησε κατά λάθος τον συναγερμό του καταστήματος που διατηρεί ο σύζυγός της στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα υπέβαλε έγκληση σε βάρος του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου και ενός αστυνομικού του ίδιου Τμήματος οι οποίοι φέρονται ότι «την χτύπησαν και επιχείρησαν να την πνίξουν με τα χέρια τους». Η ίδια κρατείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για «αντίσταση κατά της αρχής» και «εξύβριση».

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το πρωί, όταν η γυναίκα πήγε να ανοίξει το μπακάλικο του συζύγου της στην πλατεία Αθωνος, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Κατά λάθος ενεργοποίησε τον συναγερμό του καταστήματος, ο οποίος άρχισε να «χτυπάει», και μέχρι να πάρει οδηγίες από τον άνδρα της για την απενεργοποίησή του, έφτασαν στο σημείο δύο αστυνομικοί. Της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, αλλά εκείνη αρνήθηκε επειδή έφερε μαζί της αστυνομική ταυτότητα. Ακολούθησε έντονη λογομαχία και οι αστυνομικοί φέρονται ότι την έσυραν με τη βία μπροστά στα μάτια άλλων επαγγελματιών της περιοχής.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ;;;;ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ;;;;ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΒΕΒΑΙΑ,ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑΣ...
prezatv , tvxs , enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου