Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

EUROVISION 2009:ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ Ο ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ,ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ...

Πανέτοιμη εμφανίζεται η ελληνική αποστολή για τον ημιτελικό και τον τελικό της Γιουροβίζιον, που θα διεξαχθούν στο στάδιο Ολιμπίνσκι της Μόσχας. Ο Σάκης Ρουβάς έχει κλέψει τις εντυπώσεις και όλοι ψάχνουν να τις βρουν.
Όλοι εδώ στη Μόσχα έχουν εντυπωσιαστεί με την απλότητα του Σάκη, ο οποίος παίζει συνέχεια καρπαζιές με τους δημοσιογράφους και πλακώνεται -για πλάκα- στις σφαλιάρες με όποιον περνάει από μπροστά του. Είδα με τα ίδια μου τα μάτια τον Σάκη να παίρνει από τα χέρια μιας γριούλας τις σακούλες με τα ψώνια από τη λαϊκή και να τις μεταφέρει στο σπίτι της - μάλιστα, της έβαλε τα φρούτα και τα λαχανικά στο ψυγείο και της επισκεύασε το θερμοσίφωνα. Η ευγένεια του Έλληνα σταρ μαθεύτηκε αμέσως εδώ στη Μόσχα και δεν είναι λίγοι αυτοί που, μόλις τον βλέπουν, αφήνουν σκόπιμα να τους πέσει κάτι, για να σκύψει αμέσως ο Σάκης και να το σηκώσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται ο Σάκης από τα γόνατά του - παράλληλα επανήλθε το πρόβλημα μηνίσκου που αντιμετωπίζει ο Σάκης από ένα παλιότερο τραυματισμό του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν· ο Σάκης είχε πατήσει ένα γαρύφαλλο και στη συνέχεια έκανε ένα τριπλό άξελ και ένα διπλό τόλουπ πριν προσγειωθεί πάνω στη Μαριάννα Λάτση, που καθόταν ανύποπτη στο πρώτο τραπέζι και μασούλαγε φιστίκια.
Τα περισσότερα από τα τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν τις πρώτες μέρες λύθηκαν, αφού οι διοργανωτές κατάφεραν να τροφοδοτήσουν με ρεύμα τη σκηνή, ώστε να λειτουργήσει ο κυλιόμενος διάδρομος - αν καταφέρουν να τροφοδοτήσουν με ρεύμα και τις τουαλέτες του σταδίου, θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί όλοι πάνε και τα κάνουν στα τυφλά, με αποτέλεσμα τα καπάκια να είναι χάλια και οι χέστρες τίγκα στην κουράδα, αφού κανείς δεν βλέπει πού είναι το καζανάκι. Κατά τη διάρκεια της πρώτης πρόβας, ο κυλιόμενος διάδρομος δεν λειτούργησε και ο Σάκης αναγκάστηκε να περπατήσει με τα πόδια τρία μέτρα προς τα δεξιά και τρία μέτρα προς τα αριστερά,με συνέπεια να γίνει ράκος από την κούραση. ...
Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε στην ελληνική αποστολή μετά από μια συνέντευξη του Σάκη σε Ρώσο δημοσιογράφο. Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν έχει κάνει έρωτα με Ρωσίδα, Ουκρανή ή Μογγόλα, ο Σάκης απάντησε αρνητικά. Οι Ρώσοι εξέλαβαν την απάντηση ως προσβολή και παραλίγο να δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο, οπότε ο Σάκης αναγκάστηκε να προχωρήσει σε συμπληρωματική δήλωση, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο Σάκης δήλωσε πως δεν έχει κάνει ποτέ έρωτα στη ζωή του και πως έγινε πατέρας με τεχνητή γονιμοποίηση επειδή έχει αποφασίσει να παραμείνει παρθένοςμέχρι να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.
ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ
(ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΘΩΔΗΣΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ EUROVISION)...

ΠΡΕΖΑ TV14-5-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου