Τρίτη, 19 Μαΐου 2009

Να και ενα ευχαριστο επιτελους,μπας και γελασει λιγο το χειλακι μας

Τέλος στη ζωή του έβαλε 65χρονος στην περιοχή Βιάννου Ηρακλείου.Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ψυχολογικά προβλήματα τον ώθησαν ώστε να αυτοπυροβοληθεί με κυνηγητική καραμπίνα. Ωστόσο οι συγγενείς του καταγγέλλουν ότι έπεσε σε κατάθλιψη όταν του ανακοίνωσαν ότι δεν μπορεί να πάρει σύνταξη, επειδή του έλειπαν 300 ένσημα.
Ο 65χρονος εργαζόταν μέχρι και πριν από ένα χρόνο, είχε καταθέσει τα χαρτιά του για να συνταξιοδοτηθεί και δεν άντεξε τη σκληρή στάση με την οποία τον αντιμετώπισαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δημοσίου, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του. Κλείστηκε στο σπίτι του και με μία καραμπίνα έθεσε τέρμα στη ζωή του, ενώ άφησε πίσω του ένα σημείωμα μέσα από το οποίο ζητούσε από την οικογένειά του να τον συγχωρέσει. «Συγχωρέστε με αλλά δεν αντέχω άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων το ιδιόχειρο σύντομο σημείωμά του. Ηταν παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών και παππούς.
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΓΑΜΗΘΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ,ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ Ν ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ...ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ...ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ 300 ΕΝΣΗΜΑ...ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ...ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ,ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ...ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΟΥ.
απο prezatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου