Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Διακοπές για όλους! απο pitsiriko


Μεγάλα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν πολλοί Έλληνες και είναι βέβαιο πως οι περισσότεροι συμπατριώτες μας δεν θα κάνουν φέτος διακοπές. Υπάρχει, όμως, ένας τρόπος να κάνετε όλοι διακοπές στα πιο όμορφα νησιά και στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία, σχεδόν τζάμπα:


Οι διακοπές στα ελληνικά νησιά είναι πανάκριβες. Γιατί είναι πανάκριβες; Επειδή υπάρχουν οι ξένοι τουρίστες. Αν έλειπαν οι ξένοι τουρίστες, οι διακοπές θα ήταν πάμφθηνες. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως πρέπει να ξεφορτωθούμε τους τουρίστες.

Τον δρόμο τον έδειξε το ΠΑΜΕ. Οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ απέκλεισαν ένα κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Πειραιά, ταλαιπώρησαν τους τουρίστες, καθυστέρησαν τον απόπλου του πλοίου και η πλοιοκτήτρια εταιρία προτίθεται να διακόψει τις κρουαζιέρες της στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να μιμηθούμε τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και να κάνουμε δύσκολη τη ζωή όποιου τουρίστα βλέπουμε μπροστά μας. Μπορούμε να πετάμε πέτρες στους τουρίστες, να τους μπουγελώνουμε, να τους πλακώνουμε στο ξύλο ή να την βγάζουμε έξω και να την παίζουμε μπροστά τους. Μπορούμε να τους πουλάμε και μπαγιάτικα φαγητά ή να τους κλέβουμε στο λογαριασμό, αλλά αυτά τα κάνουμε ούτως ή άλλως.

Οι ξένες εφημερίδες θα αρχίσουν να γράφουν ολόκληρα κατεβατά για την ανάρμοστη και εχθρική συμπεριφορά των Ελλήνων προς τους τουρίστες και θα προτρέπουν τους αναγνώστες τους να αποφεύγουν την Ελλάδα.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι ακυρώσεις να πέφτουν βροχή και τα ελληνικά νησιά να είναι άδεια. Οι ξενοδόχοι θα εκλιπαρούν τους Έλληνες να πάνε διακοπές και θα σας περιμένουν στο λιμάνι για να σας προϋπαντήσουν. Μπουνίδια θα παίζουν μεταξύ τους και θα ρίχνουν συνέχεια τις τιμές για να σας δελεάσουν, οπότε θα μείνετε στη βασιλική σουίτα του Elounda Beach με τρία ευρώ την ημέρα. Θα μείνετε ένα μήνα και θα σας έρθει πιο φτηνά κι από το σπίτι σας.

«Και το οικονομικό πλήγμα που θα δεχτεί η χώρα από την απουσία τουριστών;», θα ρωτήσουν κάποιοι. Καλά, βρε ζώα, εδώ σας έκοψαν τους μισθούς, σας έχουν πάρει τα σώβρακα, υπάρχει πιθανότητα να μην κάνετε διακοπές τα επόμενα δέκα χρόνια και σας πήρε τώρα ο πόνος για το οικονομικό πλήγμα από την έλλειψη τουριστών; Εφοπλιστές είστε ή ξενοδόχοι;

Ωραία, μην διώχνετε τους τουρίστες. Καθίστε όλο το καλοκαίρι να βράζετε μέσα στο δυάρι και κάθε βράδυ να βλέπετε τις ειδήσεις του Star με τα καλλίγραμμα μοντέλα και τους κοσμικούς να χορεύουν στα μπαρ της Μυκόνου μέχρι τελικής πτώσεως. Με τα δικά σας λεφτά διασκεδάζουν.

http://pitsirikos.net/2010/04/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82/#more-4129

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου