Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Ποια είναι τα μέλη του ΛΑΟΣ; Ε όχι και ακροδεξιό κόμμα -troktiko.blogspot.com


Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο πιο προσεκτικός από όλους, ίσως διότι βρέθηκε από νωρίς κοντά στον αρχηγό του ΛΑΟΣ, απολαμβάνοντας και την εμπιστοσύνη του και την προβολή του από το «ΤΗΛΕΑΣΤΥ». Ωστόσο, οι ακροδεξιές του απόψεις εκφράστηκαν πολλές φορές μέσα από τα βιβλία που προπαγάνδιζε. Το τελευταίο από αυτά δεν του επιτρέπει πλέον να καταφεύγει στα προσχήματα. Οι χαρακτηρισμοί του υπέρ του βιβλίου του Κ. Πλεύρη αλλά και η συμμετοχή του ως μάρτυρα υπεράσπισης στη σχετική δίκη δεν επιτρέπουν άλλες ερμηνείες.



Κυριάκος Βελόπουλος* τ Νομαρχιακός σύμβουλος Πέλλας* Φιλοχρυσαυγίτης. Πρόεδρος της οργάνωσης "Δίαυλος Ελλήνων", η οποία συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή και τη σκουπιδοφυλλάδα "Στόχος".* Χρησιμοποιεί ναζιστικές εκ του Γκέμπελς προερχόμενες ρήσεις: «Και κάτι τελευταίο που το χρησιμοποιούν κάτι φίλοι νεαροί στην ηλικία. Θα γυρίσουμε και η γη θα τρέμει, Συνέλληνες» (23/6/2002 Θεσσαλονίκη. Στο "μνημόσυνο" του Μ.Αλεξάνδρου (..ήμαρτον). Συμμετείχαν: Χρυσή Αυγή, Στόχος, Καρατζαφέρης και λοιπά καλόπαιδα)

Μάκης Βορίδης"*Παλιός γνωστός φασιστοτραμπούκος που διεγράφη το 1984 από τη συνέλευση των φοιτητών της Νομικής ως φασίστας.* Γνήσιος φιλοαπριλιανός. Υπήρξε πρόεδρος της παπαδοπουλικής νεολαίας ΕΠΕΝ ακολουθώντας τα χνάρια του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου.*Δήλωσε πνευματικό παιδί του λεπενισμού... *Τον πάντρεψε ο αντιπρόεδρος του κόμματος του Λεπέν και ο ίδιος ο Λεπέν σε συνέντευξη του, μεταξύ άλλων, ανέφερε για το Βορίδη: «Υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα ένα πατριωτικό κόμμα το οποίο μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Ελλάδας. Είναι το Ελληνικό Μέτωπο και ο Μάκης Βορίδης και σας καλώ να τους στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις»

Κώστας Πλεύρης (Πρώην στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ., Πατέρας του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Θάνου Πλεύρη)* Ιδρυτής της ελληνικής ναζιστικής ομάδας «Κόμμα 4ης Αυγούστου»* Γραμματέας και σύμβουλος του αρχιχουντικού Ιωάννη Λαδά* Απολογητής του ρατσισμού και του εθνικοσοσιαλισμού* Ορκισμένος εχθρός της δημοκρατίας* Υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ στις βουλευτικές εκλογές του 2004 στην Α’ περιφέρεια Αθηνών
Στις ευρωεκλογές του 2004, η ναζιστική Χρυσή Αυγή συμμετείχε με τέσσερις εκπροσώπους της στο ψηφοδέλτιο του Καρατζαφερη(οι "κύριοι" Βασίλης Κολιός, Μιχαήλ Παπαδημητρίου, Νικόλαος Σκάντζος και Ηλίας Παναγιώταρος)."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου