Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Λύσεις για να βγούμε από το αδιέξοδο Νο1


Η Ελλάδα μας , έφτασε σε μια δυσάρεστη κατάσταση και μια θύελλα απαισιοδοξίας έχει παρασύρει το λαό . Το blog σε μια προσπάθεια αλλαγής αυτής της κατάστασης μπήκε στη διαδικασία να αρχίσει να προτείνει ριζοσπαστικές λύσεις ώστε να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο .Ξεκινάω με την πιο αμφιταλαντευόμενη , αφού στις πρώτες δημοσιοποιήσεις της χαρακτηρίστηκα ηλίθιος

Ξεκινάμε βγαίνοντας από την ευρωζώνη . Ράβουμε στα στρώματα όλα μας τα ευρώ (ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ) και ξανακόβουμε δραχμές . Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος . Τονώνουμε το εθνικό φρόνημα και μιλάμε για μεγάλη Ελλάδα και αρχαιοελληνικούς πολιτισμούς . Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές. Θα κάνουμε μια ιμπεριαλιστική εισβολή στην ομόδοξη Βουλγαρία η οποία είναι μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης . Φυσικά θα χάσουμε και θα μας κατακτήσει η Βουλγαρία που τόσο αγαπά τη Θεσσαλονίκη και της μένει πεσκέσι και το χρέος .Έτσι ,θα ξαναμπούμε ως βούλγαροι χωρίς κανένα δικό μας χρέος στην ε.ε , με διαφορετικά αφεντικά αυτή τη φορά ,σιγά τη διαφορά (ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕ;).Στη διάρκεια της εκστρατείας θα μετάσχουν όσοι ανεγκέφαλοι έφαγαν το παραμύθι , οι ήδη υπάρχοντες φασίστες καθώς και όλοι οι αξιωματικοί του στρατού . Γλιτώνουμε μια και καλή από όλους αυτούς . Όσοι θα παν να πολεμήσουν για την πατρίδα όταν ανοίξουν τα κουτιά με τα όπλα θα αντικρίσουν ρακέτες , σκούπες και σφουγγαρίστρες όπως ακριβώς είχε γίνει και στην μαρτυρική μεγαλόνησο τον Ιούλιο του 74 μιας και οι συνταγματαρχούληδες είχαν πουλήσει ήδη τα όπλα και έβγαζαν απίστευτες μίζες . Αυτά τα όπλα θα τα χρησιμοποιήσουμε στο επόμενο αντάρτικό με τους εαμοέλληνες .
Τι γίνεται μετά ; Η ελληνική μειονότητα στη γιγαντιαία Βουλγαρία διεκδικεί τη δίκαιη ανεξαρτησία της, Όλα κι όλα .Ο Έλληνας το ζυγό δε το βαστάει . Επιμένουμε πως εμείς δημιουργήσαμε τον πολιτισμό και τέτοιες βλακείες . Ισχυριζόμαστε πως το νέο κομμάτι της βουλγαρίας αποτελείτε κυρίως από έλληνες με πολιτισμικό DNA και οι διάφορες άλλες μεταναστευτικές ομάδες απλά δουλεύουν .
Αν οι εταίροι μας δεν καταλάβουν από λόγια δημιουργούμε αντάρτικο και παράλληλα δανειζόμαστε από Ρωσία Κίνα ή κι εγώ δεν ξέρω από πού(θα δούμε όταν θα έρθει η ώρα ) με όρους όπως το 1821 για τον πόλεμο .Φυσικά κερδίζουμε αυτή τη φορά γιατί ο πόλεμος είναι απελευθερωτικός και όχι επεκτατικός με αποτέλεσμα το κορόιδο που πολεμά να παίζει για τη φανέλα με περισσότερο πάθος φοβούμενος μην του βιάζουν τη μάνα και την αδερφή .Έτσι βγάζουμε καμμια διακοσαριά χρονάκια ιστορίας .
Μετά βλεπουμε.
Μέχρι τότε ποιος ζει ποιος πεθαίνει…

1 σχόλιο: