Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2009

Στους τοιχους της Θεσσαλονικης...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Προς φιλήσυχους πολίτες - υπάκοους υπηκόουςΜετά τα γεγονότα του περασμένου Δεκέμβρη, θεωρήσαμε αναγκαίο να καταστήσουμε ξεκάθαρη τη βασική αρχή που διέπει το σώμα της ελληνικής αστυνομίας, καθώς και ορισμένους στόχους και επιτεύγματα που κατακτήσαμε και κατακτούμε καθημερινά.
Χρόνια τώρα, ως γνωστών, συνεχίζουμε με αυταπάρνηση να υπηρετούμε πιστά τα αφεντικά μας. Αυτός άλλωστε, ήταν, είναι και θα είναι ο ιερότερος λόγος της ύπαρξης μας. Να προστατεύουμε από εσάς αυτούς που αιώνες τώρα σας πίνουν το αίμα… Άλλωστε, «το έχουμε μέσα μας» σαν πιστά σκυλιά που είμαστε, να δαγκώνουμε το χέρι που πάει να χτυπήσει τον αφέντη μας… Τιμώντας λοιπόν, με απόλυτη προσήλωση την παραπάνω βασική αρχή, δείχνοντας αμέτρητες φορές υπερβάλλοντα ζήλο και παίρνοντας πολλές φορές εμπνευσμένες πρωτοβουλίες σε διάφορες περιπτώσεις, ανακοινώνουμε τα εξής, ή καλύτερα, αναλαμβάνουμε την ευθύνη για χιλιάδες μικρά και μεγάλα εγκλήματα που διαπράττουμε κατά του ανθρώπου σε καθημερινή βάση:
…Εμείς είμαστε αυτοί που σας παρακολουθούν – με τρόπους που δεν χρειάζεται να γνωρίζετε. Αυτοί που κρατάνε αυτόματα σε κάθε γωνιά της πόλης σας, η χούντα τέλος πάντων, όπως τη λέτε. Εμείς είμαστε αυτοί που σκοτώνουν χιλιάδες μετανάστες στα σύνορα απλά για εξάσκηση στην σκοποβολή και επειδή είμαστε και «λίγο» ρατσιστές… Αυτοί που κάνουν εμπόριο λευκής σαρκός και πουλάνε ναρκωτικά στα παιδιά σας. Εμείς είμαστε αυτοί που σκοτώνουν εν ψυχρώ 15χρονους «εγκληματίες»…Ζωντανεύουμε ζαρντινιέρες και βασανίζουμε στα τμήματα. Συνεργαζόμαστε άψογα με νεοναζί και παρακρατικούς με κάθε ευκαιρία. Σε αγαστή συνεργασία με τους συναδέλφους μας δημοσιογράφους δημιουργούμε κλίμα τρομοϋστερίας.Παραδίδουμε στις πορείες μαθήματα χημείας σε μαθητές και φοιτητές. Πρόσφατα παγώσαμε τις έρευνες για τη δολοφονική επίθεση ενάντια στην εργάτρια Κωνσταντίνα Κούνεβα. Επίσης, σας διαβεβαιώνουμε πως μπορείτε να κοιμάστε πλέον ήσυχοι, καθώς τυλίξαμε σε μια κόλλα χαρτί τον υπ’ αριθμόν ένα τρομοκράτη Ηλία Νικολάου…
Παίζουμε με τις ζωές σας, γιατί σε τελική ανάλυση μας ανήκουν.Μην ξεχνάτε τα αμέτρητα στοιχεία που κατασκευάζουμε προκειμένου να προφυλακίζονται με συνοπτικές διαδικασίες αγωνιζόμενοι άνθρωποι.Γι’ αυτό μην παίρνετε και πολύ αέρα.

Αύριο μπορεί κι εσείς να βρεθείτε στο στόχαστρό μας…
Δημητρη,συχγωρεσε με....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου